Bemutatkozás

Köszöntöm weblapomon!
Évek óta foglalkozom a HiFi világában alkalmazott márvány, gránit és homokkő HiFi alátétek készítésével, amellett hogy a klasszikus kőfaragás és épületszobrászat a fő profilom. Az általam előállított termékek lehetnek hangfal, és készülék alátétek.

Jótékony hatással vannak a hangkép képzésre. Nagyon hatásos a különböző káros rezonanciák elszigetelésére. Jó hatással van főleg a mély, mély-közép tartományra. Védi a parkettát a tüskék hegyétől, esztétikus és exkluzív természetes anyag, fényűző megjelenést kölcsönöz a belső térnek. A gránit (márvány) nagyon jó, stabil alapot adhat a különféle hangsugárzóknak, vagy akár mint komplett készülékállvány, vagy készülékalátét. Pl. a teljesen fekete Back Jet-nek hasonló mágneses tulajdonságai vannak, mint Cables Demag-jának, így a ráhelyezett CD-k, hanglemezek hangját javít(hat)ják, a velük közvetlenül érintkező CD-játszók, DAC-ok, stb. felbontását növelik, hangjukat hallgathatóbbá teszik. minden kő pontos méretben, nagyon szép felülettel készül! A kőnek köszönhetően a hang mindenféle szempontból, a hallgathatóság, a zenehallgatási kedv nagymértékben javul.

Általában valamilyen tüskés alátétet használ mindenki álló hangsugárzójához. Kipróbálva azt a változatot, hogy a hangsugárzókat közvetlenül rátéve a kőre az eredmény hatalmas megfogott, mélyre menő basszus, hátborzongatóan élő énekhangok, simogató, hihető hangszerek - nagyon nagy élmény. A tér mélysége nem csökken, a tónusok és a mélyre hangolt hangkép magával ragadó. Amellett minden darabot a hangzás optimalizálása érdekében egyedi méretben, gondolok itt a vastagság, túlnyúlás stb. készítünk el. A Dizájnt úgy alakítjuk ki , ahogy a legjobban illik az adott enteriőrbe. Árlistánk nincs- a megadott paraméterek alapján adunk árajánlatot.

Phone: +36 20 488 8669
E-mail: granitalatet@gmail.com